Over ons

NOEN GANGER & SOOI, een beetje 'anders' als 'anderen'.

Hey Noen watchers,

Ik ben Sigrid.  Altijd "cre-actief" bezig.  Eerst vooral voor familie en vrienden maar de vraag werd groter, net als mijn goesting om een uitdaging aan te gaan.  (Lichte druk van vrienden & familie in het midden latend). 

Dus bedacht ik een naam én een logo.  De hamvraag: "Waarom Noen Ganger?" Noen Ganger is de Noorse vertaling van 'soms'.   

"Soms" werk ik met taal, "soms" met beelden, "soms" met stoffen, "soms" maak ik muziek, maar altijd cre-ACTIEF. 

Na een jaartje webshop en uittesten, tijd voor wat aanpassingen.  De verkoop eiste vaak te veel tijd op waardoor creativiteit minder ruimte kreeg.  New goal voor 2022:  Meer creativiTIJD en minder focus op verkoop. Meer op unieke stukken en eigen werk.  Want het is  ondertussen duidelijk dat uniek ook bovenaan jullie lijstje staat. 

2022 goals

Meer SOOI poetry in de vorm van "volledig handgemaakte" sweaters met eigen grafische ontwerp voor opdruk, SOOI (alle leeftijden van maat 92 tem M). 

Volledig gepersonaliseerde sweaters volgens uw wens kan ook.  Stuur een mailtje naar info@noenganger.be voor afstemmen van het ontwerp. Het zal altijd net iets meer zijn dan just an ordinary print on sweater.  Creative mindwork blijft maingoal!

Eigen ontwerp sokken/kousen, Noen Ganger & SOOI.  2022 wordt ook een feet-poetry year! Schrijf het op! Deze unieke sokken worden altijd voorzien van een bijpassend kaartje en giftbox.  Origineel cadeau!   Sterke man & Sterke vrouw zijn al even te koop in de webshop en ook te vinden op bol.com. Velovriend & 't is nie waar, zei de SOOI zijn boven alle verwachting ook al te koop in de webshop. Ideaal als eindejaarscadeau, verjaardag, Valentijn. En hier stopt het niet.  Toekomstgericht meer giftboxen maar ook ontwerp voor bedrijven zijn in de running.  Hou deze pagina, instagram & facebook dus regelmatig in de gaten voor meer nieuws. 

Eigen ontwerp unieke kaartjes/tekstjes voor iedereen.  Ook te koop in diverse winkeltjes.  Dit aantal verkoopspunten wordt vanaf 2022 ook uitgebreid.  (Eerst nog even focussen op collectie-kleding-verkoop).  Ondertussen vliegen ook de grote A4 vouwkaarten buiten. Leuk!

Belangrijk weetje:

Alle handcraft werd ontworpen, bedacht en uitgevoerd naar eigen visie en waarden met oog voor creativiteit, loyaliteit en originaliteit.  Stoffen worden milieubewust  uitgekozen. (Oekotex, GOTTS) 

Noen Ganger gaat in de toekomst vooral voor uniek eigen werk.  Accent zal ook meer liggen op nieuwe verkooppunten & ontwerp op vraag van bedrijven/winkels.  Hou Instagram & Facebook dus in de gaten voor meer nieuws.

Tot slot. Ik geniet van de vrijheid in creëren.  Niets moet, alles mag.  

Helemaal ik dus ;-)  Maar "ik" zou dit niet kunnen zonder de warme support van mijn homies (Sieuwke, Finne, Flo'ke & Cis), vrienden & familie.  Een blijvende stimulans & aanmoediging.  Allen betrokken vanaf minuut één.  Onvoorwaardelijke liefde. Waarvoor oneindig veel dank & liefde!!! En dit ook in 2022 en alle dagen van mijn leven!  

Warme groet

Sigrid & co

Ps: Vraagjes tijdens online shoppen? Niet twijfelen, altijd mailtje sturen naar info@noenganger.be (gaande van maat, pasvorm, kleur, advies of sweaterontwerp.  Binnen de 24 uur antwoord.)
Alle feedback welkom via info@noenganger.be.