Over ons

NOEN GANGER & SOOI, een beetje 'anders' als 'anderen'.

Lieve Noen volgers,

Ik ben (nog steeds ;-) Sigrid.  Altijd "cre-actief" bezig.  Eerst vooral voor familie en vrienden maar in 2020 werd de vraag groter, net als mijn goesting om een uitdaging aan te gaan.  (Lichte druk van vrienden & familie in het midden latend). 

Dus bedacht ik een naam én een logo.  "Waarom Noen Ganger?" Noen Ganger is de Noorse vertaling van 'soms'.   

"Soms" werk ik met taal, "soms" met beelden, "soms" met stoffen, "soms" maak ik muziek, maar altijd cre-ACTIEF. 

2023 is al eventjes vertrokken.  Dus tijd om jullie vooral ontzettend veel eigenheid, eigen tijd, vrolijkheid, diepzinnigheid, (eigen)wijsheid & leven zonder tijd toe te wensen.

En een dikke dankjewel voor jullie vertrouwen in Noen Ganger.  Noen Ganger groeit en daar kan ik alleen maar blij om zijn. 

Never stop dreaming & hard work pays off!

Ook dit jaar richt ik mijn focus op meer creativi-TIJD en uitbreiding van verkooppuntjes. 

2023 goals

Nieuwe giftbox sokken ontwerpen.  Origineel & betaalbaar cadeautje.  De Velovriend maatje 43-46 werd gemist dit najaar, dus deze komen weldra terug binnen.  Sterke Vrouw 39 - 42 komt ook in een nieuw jasje.  Het blijft een sterk thema vandaar... . Daarbovenop werk ik aan een paar nieuwkomers.  Wordt vervolgd!  Check de homepagina voor de lijst van verkooppunten. 

Yes!  De SOOI sweaters gaan vlotjes.  Graag!   Onder Noen Ganger, creëerde ik een tweede merkje, SOOI. SOOI is eerder de deug(d)niet van de familie, naast de lijn wandelend, soms dwars tegen de stroom in, zo een beetje 'ikdoenwakwul' gehalte (h'eerlijke als grap bedoelde uitspraak van firstborn Sieuwke ;-) SOOI, de zoeker naar waarheid, eerlijkheid, integriteit, echtheid en empathie.

Via Illustrator kijk ik eerst of de combi klopt, om eenheid te creëren. Vervolgens maak ik de grafische vormen drukklaar.  En dan pas zet ik het om in praktijk m.a.w. druk, knip & naaiwerk.  Elke sweater is met liefde gemaakt vanuit deze twee handen en 10 vingers.  Limited edition cos made by me and I want to be free in creëren. 

Zo blijft elke sweater uniek en weet je dat je bij het dragen van een SOOI of Noen Ganger je je kan onderscheiden van de massaconsumptie.  Je je eigen identiteit kan neerzetten.  En ik? Ik mag en kan in the moment overgaan naar een nieuw idee.  Zo werk ik het liefst.  SOOI is verkrijgbaar van maat 92 tem XL. Je maatje niet gevonden? Stuur een mailtje.

Nieuwtje ! ! ! Elke sweater gecreëerd in 2023 draagt iets extra in zich.  Wie zoekt die vindt! 

En last but leuk! Het jaar gestart met nieuwe kaart-ontwerpjes. Hartverwarmend dat ze in Antwerpen vlotjes verkopen.  Persoonlijk vind ik het nog steeds één van de meest authentieke vormen van uitwisselen.  En tot op de dag van vandaag kopen jullie zot veel kaartjes om elkaar gelukkig te maken, te ondersteunen, zomaar te laten weten dat je er bent,... Fantastisch vind ik dat!   Dat roept om meer ontwerpjes, dus ja ik ga experimenteren met iets nieuws.  Coming soon !  Check de homepage voor de verkoopsadresjes.

Belangrijke weetjes:

Alles wordt ontworpen, bedacht en uitgevoerd naar eigen visie en waarden met oog voor creativiteit, loyaliteit en originaliteit.  Stoffen worden milieubewust  uitgekozen. (Oekotex, GOTTS) 

Hou vooral Instagram in de gaten voor meer nieuws.  Facebook kan ook, maar ben persoonlijk geen fan van de pagina-uitstraling op facebook.  Dit ligt helaas niet in mijn handen maar aan de makers van facebook.  

Noen Ganger (Noors oorspr.) betekenis 'soms', Sigrid (Noors oorspr.) betekenis 'zege, overwinning, rijdend naar de overwinning'.

Ik ga niet voor een overwinning, maar vind het wel fijn dat mensen mooi vinden wat ik creëer vanuit hart & ziel.  

Every creation has its own imagination as part of the inspiration,

So wear it aw(e)are

Cos I care !

Bijzondere aandacht nog even voor de li(e)ve support van mijn homies (Sieuwke, Finne, Flo'ke & Cis), vrienden & familie.  Harmonie van 't eerste uur, waarvoor veel dank & onvoorwaardelijke liefde!!! 

R E S P E C T !

Sigrid & co

 

 

Ps: Vraagjes tijdens online shoppen? Niet twijfelen, altijd mailtje sturen naar info@noenganger.be (gaande van maat, pasvorm, kleur, advies of sweaterontwerp.  Binnen 24 uur antwoord.)
Alle feedback welkom via info@noenganger.be.