Over ons

NOEN GANGER & friends, een beetje 'anders' als 'anderen'.

Hey Noen watchers,

Ik ben Sigrid.  Altijd "cre-actief" bezig.  Eerst vooral voor familie en vrienden maar de vraag werd groter, net als mijn goesting om een uitdaging aan te gaan.  (Lichte druk van vrienden & familie in het midden latend). 

Dus bedacht ik een naam én een logo.  De hamvraag: "Waarom Noen Ganger?" Noen Ganger is de Noorse vertaling van 'soms'.   

"Soms" werk ik met taal, "soms" met beelden, "soms" met stoffen, "soms" maak ik muziek, maar altijd cre-ACTIEF. 

Na een jaartje webshop en uittesten, tijd voor wat aanpassingen.  Verkoop eiste vaak veel tijd waardoor creativiteit minder ruimte kreeg.  New goal: Terug meer creativiteit aan boord en minder focus op verkoop, meer op unieke stukken en eigen werk.  Duidelijk dat uniek ook bovenaan jullie lijstje staat. 

2021 - 2022 goals

Meer SOOI sweater poetry "volledig handgemaakte" sweaters/shirts met ontwerp grafische vormgeving voor opdruk, SOOI (tieners en jong volwassenen). 

Gepersonaliseerde sweater kan ook.  Stuur een mailtje naar info@noenganger.be voor afstemmen van het ontwerp. Het zal altijd net iets meer zijn dan just an ordinary print on sweater.  Creative mindwork blijft maingoal!

Eigen ontwerp sokken/kousen, Noen Ganger & SOOI.  2021 - 2022 wordt een feet-poetry year! Schrijf het op! 

Altijd voorzien van een bijpassend kaartje en giftbox.  Origineel cadeau!   Sterke man te koop in de webshop vanaf mid september 2021, velovriend hopelijk voor  de feestjesdagen.  Maar het kan ook dat ik 't is nie waar, zei de SOOI laat voorgaan.  Productiehuis heeft het ontzettend druk, dus het gaat wat trager dan voorzien. 

Eigen ontwerp unieke kaartjes/tekstjes voor iedereen.  Ook te koop in diverse winkeltjes.  Dit aantal verkoopspunten wordt 2021-2022 ook uitgebreid.  

Alle handcraft, ontworpen, bedacht en uitgevoerd naar eigen visie en waarden met oog voor creativiteit, loyaliteit en originaliteit.  Stoffen worden milieubewust  uitgekozen. (Oekotex, GOTS) 

Noen Ganger kiest voor unieke combi's van eigen werk met een klein aanbod aangekochte merken.  Durf 'ns iets anders, onderscheid je van de massa (productie) en go back to local.  Dat zou ik alvast fijn vinden. 

Vernieuwing, hip, stoer, cool, stijlvol én liefst betaalbaar. 

Tot slot. Ik geniet van de vrijheid in creëren.  Niets moet, alles mag.  

Helemaal ik dus ;-)  Maar "ik" zou dit niet kunnen zonder de warme support van mijn homies (Sieuwke, Finne, Flo'ke & Cis), vrienden & familie.  Een blijvende stimulans & aanmoediging.  Allen betrokken vanaf minuut één.  Onvoorwaardelijke liefde. Waarvoor oneindig veel dank & liefde!!! En dit ook in 2022 en alle dagen van mijn leven!  

Warme groet

Sigrid & co

Ps: Vraagjes tijdens online shoppen? Niet twijfelen, altijd mailtje sturen naar info@noenganger.be (gaande van maat, pasvorm, kleur, advies of sweaterontwerp.  Binnen de 24 uur antwoord.)
Alle feedback welkom via info@noenganger.be.