SO I THINK I CAN BLOG

NOEN GANGER IN DE LIFT

NOEN GANGER IN DE LIFT

Lieve mensen, 2023 is vertrokken.  Dus tijd om jullie vooral ontzettend veel eigenheid, eigen tijd, vrolijkheid, diepzinnigheid, (eigen)wijsheid & leven zonder tijd toe te wensen. Never stop dreaming. Twee jaar geleden wist ik nog niet goed hoe ik ging starten met Noen Ganger.  Ik begon in het wilde weg ergens, niet wetend waar naartoe, startte deels met eigen maaksels, deels ingekochte kleding.  Wat nog overbleef van stock geef ik graag weg aan het kledingwinkeltje van OC Clara Fey.  Ik weet dat het goed besteed wordt.  Kinderen en jongeren met minder middelen kunnen daar terecht als het thuis wat moeilijker lukt...

Meer lezen →


HERE WE GO

HERE WE GO

Ja vandaag is het zover.  Ik kan nog eindeloos bijschaven maar het begin is gemaakt.   Om 19:00 uur mogen de nieuwsbrievertjes al eerst 'ns kijken, om 20:00 uur open voor iedereen.   Als dit gaat lopen dan kan ik alleen maar verder naar mijn doel toe werken.  Namelijk ontwerpen, creëren, grafisch ontdekken maar vooral hartjes en zieltjes beroeren met van alles en nog wat in deze shop.  Geen Noen Ganger zonder kloppend hart en ziel.   Van hieruit wil ik groeien en hoop dat ik nooit weet waar aankomen. Welkom op mijn road-trip. Lieve groet Sigrid

Meer lezen →


MEET & GREET

Ervaring leert...

Bestellen via de shop is gemakkelijk & verzendingskosten betalen voor mensen in de omgeving overbodig.  I.p.v. nadien telkens de verzendingskosten terug te storten, hier dé oplossing...

Meer lezen →


MEET LOTT! TOPTALENT!

TOPPER VAN FORMAAT!

Meer lezen →